FUN & GAMES 101 Riddles That Will Stump You Every Time (But Do…

FUN & GAMES
101 Riddles That Will Stump You Every Time (But Don’t Worry—We’ll Give You the Answers)
APRIL 30, 2020 – 8:15 AM – 15 COMMENTS
2.2K
Parade
By PARADE
Riddles-Best
(Unsplash)
Need a little break to unwind with some fun brain teasers? Check out our ultimate list of the best riddles of all time.

They start off easy, and some are perfect riddles for kids. Others, however, are hard and may require you to be a math whiz. Many are plays on letters and words, so keep going if you’re undeterred. We even threw in some funny riddles to keep you going. Now, if you make it toward the end, you can try the rest, but beware: The hard riddles will put you to the test!

Easy Riddles
1. Riddle: What has to be broken before you can use it?
Answer: An egg

2. Riddle: I’m tall when I’m young, and I’m short when I’m old. What am I?
Answer: A candle

3. Riddle: What month of the year has 28 days?
Answer: All of them

4. Riddle: What is full of holes but still holds water?
Answer: A sponge

5. Riddle: What question can you never answer yes to?
Answer: Are you asleep yet?

6. Riddle: What is always in front of you but can’t be seen?
Answer: The future

7. Riddle: There’s a one-story house in which everything is yellow. Yellow walls, yellow doors, yellow furniture. What color are the stairs?
Answer: There aren’t any—it’s a one-story house.

8. Riddle. What can you break, even if you never pick it up or touch it?
Answer: A promise

See also  What Is Purposive Communication Pdf

9. Riddle: What goes up but never comes down?
Answer: Your age

10. Riddle: A man who was outside in the rain without an umbrella or hat didn’t get a single hair on his head wet. Why?
Answer: He was bald.

ung sasagot kana tas nag lag si brainly​

Answer:

Anu po iyan? Sinagutan mo na yung question ehh

Explanation:

HEHE BTW stay safe always

Have a great day ahead