Direction: Encircle The Letter Of The Correct Answer. 1. It Re…

Direction: Encircle the letter of the correct answer.

1. It refers to the buildings, grounds, play space and equipment and surrounding the school.

a. School’s physical environment

b. School’s social environment

c. School Policies

d. School’s sanitation

2. It is a state of complete physical and social mental well-being of an individual and not merely the absence of disease and infirmity.

a. Waste

b. Health

c. Sanitation

d. Segregation

3. It is the combination of the quality of the relationships among and between staff, students, parents and wider communtiy.

a. School’s physical environment

b. School’s social environment

c. School Policies

d. School’s sanitation

4. A member of the school health team to identify students with medical problems and dispense medication

a. School Guard

b. School Nurse

c. School Principal

d. School Teacher

5. A member of the school health team to give instruction, services, school living and coordination.

a. School Guard

b. School Nurse

c. School Principal

d. School Teacher

6. It is defined as a sociological group in large place sharing one environment.

a. System

b. Community

c. School

d. Environment

7. It is the art and science of maintaining, protecting and improving the health of all the members of the community through organized and sustained community efforts.

a. Physical health

b. Social health

c. Community health

d. Environmental health

8. It comprises of aspects of human health that are determined by physical, chemical, biological, social and psychological factors in the surrounding environment.

a. Physical health

b. Social health

c. Community health

d. Environmental health

See also  Pampalaglag Pamparegla Capsule

9. A healthy environment makes people________.

a. Dirty

b. Sad

c. Active

d. Healthy

10. A place where pupils can move freely and can interact the classmates and teachers freely.

a. House

b. Market

c. Classroom

d. Playground

Answer:

1.A

2.B

3.B

4.B

5.B

6.B

7.C

8.D

9.D

10.C

Professional Letter Of Reference Database Letter Template Collection

Professional letter of reference database letter template collection. √ free printable letter of recommendation for friend. 30 perfect letters of recommendation for a friend

Classmate Recommendation Letter Sample Database - Letter Template

letter sample classmate recommendation reference sampletemplates database template student doc

Recommendation letter for school admission. Recommendation letter teacher student belt cleared measurements within 1024 wikimedia. 30 perfect letters of recommendation for a friend

30 Perfect Letters of Recommendation For A Friend - TemplateArchive

recommendation templatearchive

Sample reference letter for student teacher. Personal letter of recommendation for a family member template. Reference democracy classles

Sample Personal Letter of Recommendation - 16+ Download Free Documents

letter recommendation personal pdf sample format details letters

Letter sample classmate recommendation reference sampletemplates database template student doc. 3.sample letter of recommendation from your high school teacher. 30 perfect letters of recommendation for a friend

Sample Letter Of Recommendation For Student - louiesportsmouth.com

letter recommendation student reference teacher template writing sample example scholarship letters markmeckler resumegenius personal samples

Letter of recommendation for student template. Recommendation templatearchive. Reference democracy classles

Recommendation Letter For School Admission - Formal Letters

Letter of reference for a friend resume summary examples new graduates. 30 perfect letters of recommendation for a friend. Letter notice templatearchive

Letter format for Court Fresh 11 Character Letter Templates for Court

custody judge template sampletemplates format

Letter recommendation student samples templates letters template teacher reference college teaching examples resumegenius. Letter templatearchive. Recommendation scholarship niece teacher regard sizing impressive clarity testimonial loan addictionary

Reference letter for job

Sample letter of recommendation for student. Letter of recommendation short notice database. Letter of recommendation for pe teacher • invitation template ideas

See also  MELC SLM Kamusta? Ako Nga Pala Si Ben. Siyam Na Taong Gulang Pa Lam...

Personal Letter Of Recommendation For A Family Member Template

recommendation scholarship niece teacher regard sizing impressive clarity testimonial loan addictionary

30 perfect letters of recommendation for a friend. Personal letter of recommendation for a family member template. Letter sample classmate recommendation reference sampletemplates database template student doc

LETTER OF RECOMMENDATION FOR STUDENT TEACHER

recommendation letter teacher student belt cleared measurements within 1024 wikimedia

Letter recommendation student samples templates letters template teacher reference college teaching examples resumegenius. Letter recommendation student reference teacher template writing sample example scholarship letters markmeckler resumegenius personal samples. Recommendation templatearchive