ASSESSMENT Circle The Letter Of The Option That Answers The Ques…

ASSESSMENT Circle the letter of the option that answers the question or completes the statement. 1. When you research, you conduct a systematic and detailed study of sources to about a topic. a. gather facts and form conclusions b. hypothesize c. make suggestions d. evaluate ideas 2. If you have three possible topics, you should choose to research one that is a. appealing to most of your classmates b. most interesting to you c. popular in various media d. suggested by your friends 3. When you find too much information about your topic, you may it. a. replace b. choose c. narrow d. broaden 4. To be you should choose a topic different from that of your classmates. c. original a. updated b. impressive d. acceptable 5. You should do a preliminary research to a. evaluate your topic b. identify possible solutions to your research problem c. search for the findings of other authors about your topic d. gather information about your topic. 6. After finalizing your topic, your next most impor- tant task is to locate the materials you will use b. find out whether you have enough informa- tion about your topic c. evaluate the reliability of your sources d. make notes about the information from your sources 7. A good researcher must always evaluate the a. objectivity of his materials b. reliability of his sources c. importance of his information d. availability of his information 8. As you make notes on the information from your sources, ensure that you a. copy correctly from your materials make your notes easy to read b. c. document all the sources you use b. arrange your notes in alphabetical order 9. To get your ideas on paper, it is advisable that your first a. read your notes thoroughly b. analyze your notes c. organize your notes according to key subtopics d. write a rough draft 10. So that you will not be accused of plagiarism, you have to a. proofread your paper b. document your sources 33 c. cite your sources d. evaluate your materials 11. Which of the following does not belong to print media? c. TV news d. book 12. Nonprint media, on the other hand, refers to all sources of information not printed on paper a. newspaper b. magazine a. found in the library b. not printed on paper c. carried by the broadcast media d. found on the Internet 13. Multimedia is a form of communication that uses a combination of different content forms a. television and radio c. newspaper and magazines b. podcasts and blogs d. a combination of different content forms 14. Which of the following is considered a slow medium? a. broadcast media b. electronic media c. print media d. multimedia 15. What benefit can electronic media provide that print media cannot provide? a. news coverage b. easy accessibility c. in-depth discussion of issues d. readability​

See also  What Is Not Important In The Study Of Aesthetics?​

Answer:

1.c

2.a

3.b

4.d

5.d

6.c

7.a

8.b

9.c

10.b

11.b

12.a

13.c

14.c

15.d

Explanation:

correct me if I’m wrong

3.Sample letter of recommendation from your high school teacher

recommendation

Recommendation templatearchive. 30 perfect letters of recommendation for a friend. Recommendation letter for school admission

Letter Of Recommendation For Pe Teacher • Invitation Template Ideas

recommendation position write regard testimonial biology proportions enom thebalancecareers debandje intended pertaining menom akali thebalance testimonials signatures howtostepmom

Letter of recommendation for student teacher. Letter templatearchive. Recommendation scholarship niece teacher regard sizing impressive clarity testimonial loan addictionary

30 Perfect Letters of Recommendation For A Friend - TemplateArchive

recommendation templatearchive

Letter sample classmate recommendation reference sampletemplates database template student doc. Letter of recommendation for student template. Personal letter of recommendation for a family member template

Classmate Recommendation Letter Sample Database - Letter Template

letter sample classmate recommendation reference sampletemplates database template student doc

Sample reference letter for student teacher. Reference letter character personal letters template templates recommendation sample samples choose board. Recommendation letter student school high reference personal writing sample students graduate teacher format class denise vaughn

Personal Letter Of Recommendation For A Family Member Template

recommendation scholarship niece teacher regard sizing impressive clarity testimonial loan addictionary

Letter of recommendation for high school student writing. Letter of recommendation classmate. Recommendation templatearchive

Letter format for Court Fresh 11 Character Letter Templates for Court

custody judge template sampletemplates format

Letter of recommendation for pe teacher • invitation template ideas. Recommendation scholarship niece teacher regard sizing impressive clarity testimonial loan addictionary. Recommendation templatearchive

Professional Letter Of Reference Database Letter Template Collection

30 perfect letters of recommendation for a friend. Recommendation templatearchive. 30 perfect letters of recommendation for a friend

30 Perfect Letters of Recommendation For A Friend - TemplateArchive

recommendation templatearchive

Recommendation letter for school admission. 30 perfect letters of recommendation for a friend. Letter of recommendation for student teacher

Letter Of Recommendation For Student Teacher | Reference letter for

student recommendation

30 perfect letters of recommendation for a friend. Reference letter character personal letters template templates recommendation sample samples choose board. 3.sample letter of recommendation from your high school teacher

See also  Motto In Life Using 5 Types Of Noun

Letter Of Recommendation By Employer For Higher Studies • Invitation

recommendation studies employer relative example educational institution pertaining scholarship certificate debandje lettersfree howtostepmom

Reference letter character personal letters template templates recommendation sample samples choose board. Letter of recommendation short notice database. Reference democracy classles

Teaching Letter Of Recommendation Template Fresh 50 Amazing Re

scholarship

Letter of recommendation short notice database. Letter notice templatearchive. Personal letter of recommendation for a family member template

Reference letter for job

Sample letter of recommendation for student. Student letter of recommendation. Recommendation templatearchive

30 Perfect Letters of Recommendation For A Friend - TemplateArchive

letter templatearchive

Sample personal letter of recommendation. Student letter of recommendation. Sample letter of recommendation for student

√ Free Printable Letter Of Recommendation For Friend

recommendation wordtemplatesonline templateral security

Professional letter of reference database letter template collection. Letter format for court fresh 11 character letter templates for court. Letter notice templatearchive

LETTER OF RECOMMENDATION FOR STUDENT TEACHER

recommendation letter teacher student belt cleared measurements within 1024 wikimedia

Student letter of recommendation. Letter recommendation student reference teacher template writing sample example scholarship letters markmeckler resumegenius personal samples. Recommendation templatearchive

40+ Personal Reference Letter Samples & Templates | Character reference

reference letter character personal letters template templates recommendation sample samples choose board

Letter sample classmate recommendation reference sampletemplates database template student doc. Recommendation wordtemplatesonline templateral security. Letter notice templatearchive

High School Recommendation Letter | Template Business Format

letter recommendation student sample reference teacher school english grade high college abroad study 1000 request academic 6th leave 8th debandje

Recommendation studies employer relative example educational institution pertaining scholarship certificate debandje lettersfree howtostepmom. Letter reference recommendation student sample character school high parent letters written foster athlete example 1000 waitress young dimensions pertaining measurements. √ free printable letter of recommendation for friend